Er du udfordret på balancen?

Så har vi holdet for dig. Holdet er for deltagere, som har forskellige udfordringer med balancen. Udfordringerne kan være opstået efter sygdom. Der kunne være tale om en neurologisk lidelse eller følger efter en sådan. Du kan f.eks. have haft en apopleksi, som har medført, at du i dag lever med mindre eller større senfølger. Eller måske har du ikke udfordret din balance længe, hvilket nu har givet dig problemer. Problemerne kunne være besvær med at stå på et ben og tage tøj på og behov for ofte at støtte sig til ting. Holdet kræver ingen specifik diagnose for deltagelse.

Hvad består træningen af?

I træningen vil vi have fokus på balance-, koordinations-, styrke- og stabilitetstræning. Det overordnede formål med træningen er at styrke din balance, så du føler dig mere sikker på benene og tryg i din dagligdag.

Inden opstart af holdtræning på klinikken

Før du starter, vil en af vores fysioterapeuter se dig til undersøgelse og samtale. Denne konsultation vil være grundlaget for tilrettelæggelsen af din træning. Træningen tilrettelægges efter den enkelte deltagers behov og fysiske formåen, og du vil være under supervision af en fysioterapeut under hele forløbet.

Superviseret træning

Holdet vil altid være under supervision af en fysioterapeut, som sikrer at du udfører dine øvelser korrekt. Fysioterapeuten vil løbende tilpasse dine øvelser, så de fortsat passer til netop dine udfordringer. 

Tidspunkt: Tirsdage kl. 10.00-11.00 - Fysioterapeut: Morten Sidelmann Koue