Vi tilbyder Fysiurgisk Massage i Herning nær Ikast.

Professionel fysiurgisk massage er i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet. Vi afhjælper eksempelvis personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd). Dette kunne være forårsaget af pludselige traumer, statisk ensformigt arbejde foran en computer, forkerte eller tunge løft, idrætsskader mm.

Undersøgelser har desuden vist at fysiurgisk massage er den mest effektive behandling ved hovedpine udløst muskulært. Dvs. det der normalt kendes som spændingshovedpine.

Book online

Hvad er fysiurgisk massage og hvordan virker den?

I almindelighed har massage en lang række positive virkninger, som både kan give fysisk og psykisk velvære. Den almindelige massage giver primært velvære, hvorimod den professionelle fysiurgiske massage er en meget specifik massageform. Den er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd.

Massagen ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på. Professionel fysiurgisk massage er derfor, udover at give velvære, en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

Det er der mange årsager til. Blandt andet at den erfarne behandler alene via sine fingre og hænder kan mærke vævenes øjeblikkelige tilstand. Hermed kan behandleren palpere sig frem til ændringer i vævenes tilstand fra den ene behandling til den næste behandling, og løbende tilrette både behandling, råd og vejledning.

Hvad er fysiurgisk massage godt mod?

Den fysiurgiske massage har en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger såvel mekanisk, biologisk og fysiologisk.

Døjer du med hovedpine, muskelspændinger, uro i benene eller lignende? Så tilbyder vores massør Fysiurgisk Massage, som kan hjælpe dig. Formålet med den fysiurgiske massage er at øge blodgennemstrømningen i vævet samt at fjerne mælkesyreophobninger/affaldsstoffer.

Den fysiurgiske massage kan med stor fordel bruges forebyggende, men også når skaden er sket. Massage beroliger en stresset og anspændt krop.

Bestil en tid hos vores massør nu

Du kan booke dig ind og få en ledig tid med det samme. Har du lyst til at hører nærmere om massagen eller har du nogle spørgsmål er du naturligvis også velkommen til at kontakt os på tlf. 97 22 32 36 eller e-mail info@fysiodanmarkherning.dk.