Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi har det formål at forbedre din evne til at bevæge dig, samt livskvalitet generelt. Er din bevægelse eller funktionsevne hæmmet, grundet alder, sygdom eller skader ødelægger det livsglæden da bevægelser er en afgørende og vigtig del af hverdagen. Som fysioterapeut har vi et aktivt forhold til faget og kan derfor hjælpe dig med den bedst mulige behandling, hvis du døjer med besværligheder i din bevægelse.

Book online

Fysioterapi i Herning nær Ikast

Vi tilbyder fysioterapi i Herning nær Ikast. Den fysioterapeutiske behandling bygger på en grundig undersøgelse og analyse af den måde, du bevæger dig på. Du skal regne med 30 min. til første undersøgelse og behandling. Det skal sikre, at der er tid til at skabe en grundig forståelse for din skade og en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig.

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb:

  • Udredning af hvad du fejler og hvorfor.
  • Information om din skade og en plan for din behandling.
  • Behandling, der sigter mod at reducere eller fjerne dine gener.
  • Genoptræning. Vi stiler efter et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen.
  • Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag.

Målsætning; Dit mål er vores mål

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov.

Aktivitetsbaseret fysioterapi

Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Book en tid

Har du problemer med hæmmet funktionsevne og bevægelse pga. alder, sygdom, skader eller andet så book en tid hurtigst muligt og få rettet op på det med fysioterapi. Du kan også kontakte os via tlf. 97 22 32 36 eller ved at skrive til vores e-mail info@fysiodanmarkherning.dk så finder vi en tid til dig.

Har du spørgsmål er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Din bedring er vores prioritet.