Massageordning på arbejdspladsen

Vi tilbyder en professionel ordning med firmamassage i Herning og Ikast omegn, hvor fokus er på medarbejdernes velvære og forebyggelse af eventuelle skader i forbindelse med det daglige arbejde. Massageordningen skal ses som et sundhedstiltag, der giver gladere og sundere medarbejdere.

Firmamassagen bliver udført af klinikkens fysiurgiske massør. Massøren er eksamineret fysiurgisk massør, hvilket er jeres sikkerhed for et højt fagligt niveau.

Kontakt os og hør nærmere

Firmamassage er en god investering

En massageordning kan være til stor gavn for både virksomheden og medarbejderne. Det gør virksomheden mere attraktiv for nye medarbejdere, samtidig med at sygefraværet falder og ydeevnen effektiviseres.

Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. En stressfuld hverdag kan ligeledes sætte dybe spor i kroppen.

Fysiurgisk massage har mange positive effekter

  • Øget ydeevne
  • Fjernelse af myoser og muskelinfiltrationer
  • Afhjælpe nakke- og skuldersmerter
  • Fjernelse af muskelspændinger og hovedpine
  • Bedring af immunforsvaret
  • Mindre sygefravær
  • Mindre stress og bedre psykisk tilstand
  • Bedre bevægelighed

Fysiurgisk massage kan anvendes forebyggende eller som en generel afslapning og forkælelse. Vi snakker om jeres ønsker og behov, så I får det bedste resultat og en god oplevelse.

Massageordning tilpasses jeres arbejdsdag

Vi fastsætter sammen et interval for massagen. Der er mulighed for at medarbejderne kommer ind på klinikken, men vi kommer også gerne til jer, så i sparer transporttiden. Vi medbringer briks og andre arbejdsredskaber.

Ring til klinikken på tlf. 97 22 32 36 eller send os en e-mail på info@fysiodanmarkherning.dk for en uforpligtende snak omkring jeres muligheder for en skræddersyet ordning til firmamassage.

Økonomien omkring massageordningen

Der er mange forskellige muligheder for afregning. Vi lytter vi til jeres behov, hvad enten det gælder, at massagen skal trækkes over bruttolønnen, om der er delvis selvbetaling eller fuld firmabetaling.