For idrætsudøvere og motionister

Har du brug for vores hjælp til behandling af sportsskader i Herning nær Ikast eller omegn? Uanset om du er almindelig sportsudøver eller træner på eliteniveau, så kan uheldet være ude. FysioDanmark Hernings idrætsklinik henvender sig til idrætsudøvere og motionister på alle niveauer.

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi er afgørende for at du, som sportsudøver, performer bedst muligt og undgår skader. Derfor har flere af vores fysioterapeuter taget uddannelsen som Sportsfysioterapeut hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Forebygning og behandling af sportsskader

Vi ser idrætsudøvere inden for en bred vifte af idrætsgrene. Har du fået en skade, eller vil du gerne forebygge skader, står vi klar til at hjælpe dig.

Det essentielle for sportsudøveren eller motionisten er at komme hurtigt tilbage til deres sport og motionsvaner. Hos en uddannet sportsfysioterapeut får du behandling af en specialiseret terapeut, som har forståelse og kendskab til din sportsgren eller motionsform.

Vi brænder for at hjælpe dig hurtigt, men sikkert tilbage til din sport. Ligesom det driver os at vejlede og hjælpe f.eks. motionsløberen tilbage i løbeskoene.

Kontakt os

Samarbejde med idrætsklubber

Vi har flere års erfaring og viden inden for behandling af sportsskader gennem arbejde i idrætsklubber på både elite- og motionsplan.

Professionel og effektiv behandling af sportsskader

Vores personale er topmotiveret og veluddannet. Vi foretager professionelle fysioterapeutiske undersøgelser og diagnosticeringer, så den rigtige behandling kan igangsættes.

Har du brug for hjælp til en sportsskade, hvad enten den lige er opstået, eller har været der i mange år, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Vores erfaring med behandling af sportsskader sikre at din skade bliver ordentligt behandlet og at du ikke forværre den. Kontakt os i dag og kom i gang med behandlingen og genoptræningen. Ringe til os på tlf. 97 22 32 36 eller skriv til vores e-mail info@fysiodanmarkherning.dk, så vi kan hjælpe dig.