Har du smerter i ryggen eller symptomer på slidgigt?

Så er et forløb med GLA:D træning af ryg måske noget for dig. GLA:D står for ”Godt Liv med Artrose i Danmark” og er et specifikt behandlingstilbud til dig med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter.

Tilbuddet henvender sig til rygpatienter, hvor der ikke er mistanke om akut rodpåvirkning eller underliggende systemisk sygdom. Er du interesseret i et forløb, tilbyder vi GLA:D træning i Herning nær Ikast. Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen.

Har du symptomer på slidgigt i knæ- eller hofteled?

Har du symptomer på slidgigt i knæ- eller hofteled har vi også et specifikt behandlingstilbud til dig. Henvend dig hos FysioDanmark før symptomerne bliver værre.

Kontakt os

Hvad består et forløb med GLA:D træning af

GLA:D træning for ryg, hofte og knæ. er målrettet patienter med funktionsbegrænsende rygsmerter eller slidgigt i knæ og hofter.

Forløbet består at både træning og undervisning.

Træningen foregår på hold, men med et individuelt tilpasset træningsprogram. Der trænes to gange om ugen i 8 uger.

Undervisningen er et vigtigt element, hvor man lærer om symptomer, behandlingsmuligheder, samt træning og smertehåndtering.

Henvisning til et forløb med GLA:D træning foregår gennem egen læge og derefter tilmelder du dig hos FysioDanmark Herning.

Hvad er formålet med GLA:D træning?

Formålet for rygpatienter er at hjælpe dem med at håndtere deres rygsmerter gennem viden om deres rygproblematik og bedret fysisk formåen. Ved knæ- og hoftepatienter er formålet at mindske smerter og forbedre funktionen og derigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte evt. operation.

Kom i gang med et forløb til GLA:D træning i dag

Hvilke irritationer døjer du med? Har du problemer med knæ, ryg eller hofte anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt så vi kan hjælpe dig med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 22 32 36 eller ved at skrive til os på vores e-mail info@fysiodanmarkherning.dk.

Tidspunkt: Mandage kl. 14.30-15.30 (GLA:D Hofte/Knæ) - Fysioterapeut: Morten Sidelmann Koue 

Tidspunkt: Tirsdage kl. 08.00-09.00 (GLA:D Ryg) - Fysioterapeut: Karsten Møller 

Tidspunkt: Torsdage kl. 15.00-16.00 (GLA:D Hofte/Knæ) - Fysioterapeut: Anne Birgitte Sørensen