Ultralydsscanning i Herning nær Ikast

Ultralydsscanning er et fantastisk supplement til den fysioterapeutiske diagnostik. Det gør en forskel hos vores patienter, da vi kan stille en hurtig og sikker fysioterapeutisk diagnose. Vi kan mere præcist afgøre typen og omfanget af en skade eller en overbelastning.

Desuden kan vi bruge ultralydsscanning til at vurdere effekten af den behandling patienten er i gang med.

Undersøgelse med ultralydsscanning er indtil videre ikke omfattet af sygesikringens tilskud til fysioterapi, og patienten skal derfor selv betale undersøgelseshonoraret.

Book en tid i dag og kom forbi for en ultralydsscanning i Herning.

Book online

Hvad er en ultralydsscanning?

Ultralydsscanning hører under dét, man i sundhedssektoren kalder billeddiagnostisk undersøgelse.

Ultralyd er i virkeligheden lydbølger i en høj frekvens, så høj, at man ikke kan høre dem. Man bruger et ultralydshoved til at sende lydbølgerne gennem vævet og dermed kigge ind bag huden på muskler og sener. Lydbølgerne bliver reflekteret som et ekko af billeder, som vi kan se på en skærm.

Ultralydsscanning er en dynamisk undersøgelse, fordi man med de billeder, lydbølgerne laver, kan se bevægelserne i forhold til hinanden. Scanner man f.eks. et knæ, vil man kunne se senerne bevæge sig, når patienten bevæger knæet.

Få foretaget en ultralydsscanning

Har du en skade eller en anden ubehag i kroppen du føler kunne gavne af en ultralydsscanning, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vores dygtige fysioterapeuter hjælper dig med at vurdere om en ultralydsscanning hos os, er den rette løsning. Vil du have en snak omkring din tilstand er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 22 32 36 så finder vi en tid til dig hos vores fysioterapeut. Du kan også skrive en e-mail til info@fysiodanmarkherning.dk med en beskrivelse af dine symptomer, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Du kan også selv booke en tid til fysioterapi. Vi glæder os til at hjælpe dig.