Vi tilbyder graviditetstræning i Herning nær Ikast, som gavner dig midt i og efter din graviditetsperiode. Under graviditeten gennemgår din krop mange forandringer og belastninger den ikke er vant til. Med graviditetstræning kan du uden negative konsekvenser, reducere graviditetsgener betydeligt. Du gør samtidig også forarbejdet til at komme hurtigere i form igen efter graviditeten er færdig.

Har du født og er interesseret i efterfødselstræning tilbyder vi også det.

Tillykke med graviditeten

En graviditet er en skøn tid, men kan samtidig være en belastning for kroppen på grund af de store kropslige forandringer undervejs.

Mange gravide har bekymrende tanker omkring træning under graviditeten, men graviditetstræning kan gavne dig, uanset hvordan du oplever at være gravid.

Hvorfor skal jeg træne under min graviditet?

Vi tilbyder et forløb, der guider dig til en bedre og sundere graviditet. Med den rette mængde træning under graviditeten, kan du reducere graviditetsgener betydeligt, forberede din krop til fødslen og samtidig øge dine chancer for at komme hurtigere tilbage i form efter fødslen.

Book online

Fordele ved graviditetstræning

Hvis du vælger at træne under dit graviditetsforløb med professionel vejledning vil det blandt andet resultere i følgende:

  • Et bedre fysisk og psykisk velvære
  • Mindsket overvægt og derfor mindsket belastning på kroppen
  • Mindsket graviditetsgener så som smerter, hævelser, oppustethed og forstoppelser
  • Forbedret søvn
  • Du kommer dig hurtigere efter fødslen og du kan komme hurtigere i form igen.

Har du spørgsmål, bekymringer eller andet du vil snakke om er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er der fokus på under træningen?

På holdet er der fokus på holdning, vejrtrækning og bækkenbund. Vi laver øvelser for mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning og du starter med en individuel konsultation hos en fysioterapeut.

Kom på et hold nu

Er du interesseret i graviditetstræning er du mere end velkommen til at kontakte os for at komme på et hold hurtigst muligt. Du selv booke dig ind allerede nu. Du kan også ringe til os på tlf. 97 22 32 36 eller skrive til info@fysiodanmarkherning.dk. Så ser vi hvad vi kan finde til dig.

Tidspunkt: Onsdage kl. 18.00-18.55 - Fysioterapeut: Mette Martinsen