Focused ACT træning og terapi fokuserer på at hjælpe individer med at håndtere stress og et overaktivt nervesystem ved at integrere principperne fra Acceptance and Commitment Therapy (ACT) sammen med kropsbevidsthed og fysisk aktivitet. Dette for at skabe en mere fleksibel og åben tilgang til livets udfordringer samt at lære at acceptere og handle i overensstemmelse med ens personlige værdier. 

Individuel konsultation

Gennem samtaler og muligvis kropslig behandling vil der blive arbejdet på at finde strategier, der kan hjælpe dig med at håndtere stress i din dagligdag. Dette kan inkludere teknikker fra ACT samt andre tilpassede tilgange. 

Motion og kropsbevidsthed

Lægens anbefaling til stresshåndtering er motion, men det er afgørende at finde den rette type motion. Højintensitetstræning kan provokere symptomerne. Øget kropsbevidsthed kan hjælpe med at opdage og reagere på kroppens signaler. 

Holdforløb

Vi tilbyder et holdforløb af 8 gange, hvor fokus ligger på at grounde kroppen, øge kropsbevidstheden og give gode vejrtrækningsteknikker. Målet er at skabe en tryg ramme for fysisk aktivitet med passende intensitet. Samtidig ønsker vi at inspirere og facilitere til bedre håndtering af symptomer i hverdagen. 

Samlet set tilbyder dette stressforløb en holistisk tilgang til stresshåndtering ved at integrere terapeutiske principper, fysisk aktivitet og kropsbevidsthed for at fremme trivsel og bedre håndtering af stresssymptomer. 

Holdet varetages af fysioterapeut Amanda Kjærgård Pedersen. Ring til klinikken for at booke tid til behandling eller for at komme på hold.