Har du en forsikring, der kan betale dine behandlinger? De fleste dækker helt eller delvist for fysioterapeutisk behandling.

Sundheds- og helbredsforsikringer
Hvis du ikke selv har tegnet en forsikring, kan du undersøge om du er dækket gennem dit arbejde. Mange virksomheder tilbyder forsikring til deres medarbejdere.
Vi samarbejder med stort set alle forsikringsselskaber. Hvis du er i tvivl, om hvorvidt du kan benytte din forsikring hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.
De fleste forsikringsselskaber kræver en lægeerklæring inden der opstartes et behandlingsforløb. Det er derfor en god ide at kontakte din læge.

Sygeforsikringen Danmark
Hvis du er aktivt medlem af Sygesikringen Danmark får du tilskud til fysioterapeutiske behandlinger og træning.
Vi indberetter direkte til Sygeforsikringen. Det eneste du skal gøre, er at gøre os opmærksomme på dit medlemskab.

Fritids- og ulykkesforsikring
Har du været ude for en ulykke, så dækker din fritids- eller ulykkesforsikring formentlig dine udgifter til behandling.

Hvordan gør du brug af din forsikring?
Inden opstart af behandling skal du kontakte dit forsikringsselskab, for at være sikker på de dækker dine behandlingsudgifter.
Du skal medbringe en kopi af bevillingen. Med den kan vi afregne direkte med forsikringsselskabet. Det er dig som forsikringstager, der er den ansvarlige for forløbet.

Krav fra forsikringsselskaberne
Der stilles forskellige krav fra de forskellige forsikringsselskaber. Derfor er det vigtigt du taget kontakt til selskabet inden.
Vi har overenskomst med sygesikringen, ydernummer og mulighed for at fakturere elektronisk. Dette er almindelige krav fra forsikringsselskaberne.

Er massage dækket af din forsikring?
Massage dækkes kun af forsikringen, hvis din bevilling specifikt er udstedt til massage.

Er akupunktur dækket af din forsikring?
Flere forsikringsselskaber dækker behandlinger med akupunktur. Vi har en RAB godkendt akupunktur på klinikken.

Tillægsydelser
Tillægsydelser dækkes normalvis ikke af forsikringen. Det kan dreje sig om Radial Shockwave Terapi, High Power Laser, Kinesio Taping mm.