Kom i form efter din graviditet med efterfødselstræning i Herning nær Ikast. Giv kroppen den opmærksomhed den fortjener og få genoptrænet ryg, mav, baller, skuldre m.m. Med professionel hjælp og viljen til at træne, kan du hurtigt komme i form igen.

Book online

Kom og træn med andre nybagte mødre

Vores hold for efterfødselstræning henvender sig til dig, der lige har født. Du har været til 8 ugers kontrol efter fødslen og føler dig nu klar til stille at komme i gang med træningen igen.

Efterfødselstræning genopbygge din styrke

Efterfødselstræningen har til hensigt at genopbygge hele kroppens styrke. Derudover vil der naturligvis være fokus på at genoptræne bækkenbundsmusklerne, der under graviditeten og fødslen er blevet svækkede grundet den store tyngde.

Træningen vil bestå af fælles øvelser, men der kan også indgå stationstræning, hvor der udover egen kropsvægt bruges remedier i form af håndvægte, elastikker eller lignende. Babyerne kan også sagtens inddrages i træningen.

Babyer er naturligvis velkomne

Der laves plads til babyerne i lokalet, hvor de kan hygge sig sammen og holde øje med jer, mens I træner. Der er mulighed for at amme/give mad ved behov ligesom der også er puslebord til rådighed.

Stærk Mor

Når man har styr på bækkenbunden og ikke oplever gener, der skyldes graviditet eller fødsel, så kan vi tilbyde holdet Stærk Mor, som har mere fokus på generel styrke- og konditionstræning. Dette hold vil minde mere om traditionelle fitness hold.

Book dig ind i dag

Ønsker du at komme i form igen via efterfødselstræning, kan du booke en tid lige her fra vores hjemmeside. Har du spørgsmål til forløbet, træningen eller andet er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til vores tlf. 97 22 32 36 for en samtale hvor du kan få svar på alt. Alternativt kan du også skrive til os på mail info@fysiodanmarkherning.dk hvor vi svare hurtigst muligt så du kan komme i gang igen.

Tidspunkt: Fredage kl. 11.00-12.00 - Fysioterapeut: Malene Arnbjerg