FysioDanmark Herning tilbyder ostepatisk behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Hvad er Osteopati?

Osteopati er en behandlingsform, hvor vi bruger viden og vores hænder og går ned i de dybereliggende systemer i din krop for at finde årsagen til dine smerter.

I de følgende film fortæller Helen fra FysioDanmark Herning om den osteopatiske behandling og forskellige behandlingsformer.

Osteopati benytter sig af manuelle teknikker, som omfatter alt fra blide mobiliseringer til specifikke manipulationer, udspænding og dybe massagetryk af muskler, bindevæv og sener. Ved hjælp af de manuelle teknikker stimuleres balancen mellem knogler, muskler og nervesystem. Derved genskabes kroppens korrekte funktion. Osteopati lindrer smerter, og fjerner de blokeringer, der nedsætter bevægeligheden og generer kroppens udfoldelsesmuligheder.

Den ostepatiske undersøgelse og behandling

I den Osteopatiske undersøgelse og behandling betragter vi din krop som en helhed. Betragter sammenhæng mellem dine led, muskler, organer, blod og nerver. Fokus er på at justere din krop, så den kommer i bedre balance igen og smerterne reduceres.

Behandlingen genskaber kroppens funktioner og dermed normaliseres den lokale blodgennemstrømning og nerveinformation. Kroppen stimuleres til at helbrede sig selv.

Book online

Hvornår skal jeg forvente en effekt efter osteopatisk behandling?

Oftest er der en effekt efter første eller anden behandling. Der skal være en effekt inden for 4 behandlinger, ellers må man, evt. i samråd med lægen, vurdere hvilke andre undersøgelses- eller behandlingstiltag, der vil være relevante.

Hvem kan have glæde af osteopati?

Osteopati er for alle, babyer som ældre. Alle kan komme, hvis de har et problem og vi tilbyder at lave et forebyggende tjek.

Behandlingerne er blide med yderst effektive. Osteopati, også kaldet manuel medicin, betragter kroppen som en sammenhængende enhed, hvor helheden er vigtigere end de enkelte dele. Er du interesseret kan du kontakt os i dag på telefon 97 22 32 36 og høre nærmere. Du kan selv booke dig ind i dag. Du kan også henvende dig via e-mail info@fysiodanmarkherning.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Generelt om osteopati

Lænden

Ryggen

Nakken

Skulderen