Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi

For idrætsudøvere og motionister

Uanset om du er almindelig sportsudøver eller træner på eliteniveau, så kan uheldet være ude. FysioDanmark Hernings idrætsklinik henvender sig til idrætsudøvere og motionister på alle niveauer.

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi er afgørende for at du, som sportsudøver, performer bedst muligt og undgår skader. Derfor har flere af vores fysioterapeuter taget uddannelsen som Sportsfysioterapeut hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi. 

Er du blevet skadet? Eller vil du forebygge fremtidige skader?

Vi ser idrætsudøvere inden for en bred vifte af idrætsgrene. Har du fået en skade, eller vil du gerne forebygge skader, står vi klar til at hjælpe dig.

Det essentielle for sportsudøveren eller motionisten er at komme hurtigt tilbage til deres sport og motionsvaner. Hos en uddannet sportsfysioterapeut får du behandling af en specialiseret terapeut, som har forståelse og kendskab til din sportsgren eller motionsform.

Vi brænder for at hjælpe dig hurtigt, men sikkert tilbage til din sport. Ligesom det driver os at vejlede og hjælpe f.eks. motionsløberen tilbage i løbeskoene.

Samarbejde med idrætsklubber

Vi har flere års erfaring og viden inden for idrætsskader gennem arbejde i idrætsklubber på både elite- og motionsplan.

Professionel og effektiv behandling og træning

Vores personale er topmotiveret og veluddannet. Vi foretager professionelle fysioterapeutiske undersøgelser og diagnosticeringer, så den rigtige behandling kan igangsættes.

Har du brug for hjælp til en skade, hvad enten den lige er opstået, eller har været der i mange år, så står vi klar til at hjælpe dig.